

SATURDAY 12TH JULY 2025

RACING DIRECTION - CLOCKWISE









Time	Session	
09:00	Scottish Legends Cars Championship, Paid Practice 1, 15 mins	SCOTTEN LEGENCE
09:20	Super Lap Scotland, Warm Up 20 mins	SUPERIAP SCOTLAND
09:45	Scottish Modsports Race Championship, Paid Practice, 15 mins	MODSPORTS
10:10	Scottish Legends Cars Championship, Paid Practice 2, 15 mins	SCOTTISM LEGENOS
10:30	Scottish Fiesta ST Cup / C1 Cup, Paid Practice 1, 15 mins	SMEC
10:50	Super Lap Scotland, Practice, 20 mins	SUPER LAP SCOTLANS
11:20	Scottish Legends Cars Championship, Familiarisation, 10 mins	SCOTTISM LEGENOS
11:35	Scottish Modsports Race Championship, Qualifying 1, 15 mins	MODSPORTS
12:00	Scottish Fiesta ST Cup / C1 Cup, Paid Practice 2, 15 mins	
12:20	Lunch	
13:15	Scottish Legends Cars Championship, Heat 1, 8 Laps	SCOTTISM LEGENOS
13:35	Super Lap Scotland, Qualifying, 20 mins	SUMBILLAP SCOTLANO
14:05	Scottish Modsports Race Championship, Race 1, 15 mins + 1 Lap	MODSPORTS
14:25	Scottish Fiesta ST Cup / C1 Cup, Paid Practice 3, 15 mins	
14:50	Scottish Legends Cars Championship, Heat 2, 8 Laps	SCOTTISM LEGENCES
15:10	Super Lap Scotland, Final, G - ProX	515
15:35	Scottish Modsports Race Championship, Race 2, 15 mins + 1 Lap	MODSPORTS
16:05	Scottish Fiesta ST Cup / C1 Cup, Paid Practice 4, 15 mins	
16:30	Scottish Legends Cars Championship Final, 10 Laps	SCOTTISH LEGENCES
16:45	Finish	

*Subject to change





















SUNDAY 13TH JULY 2025

RACING DIRECTION - CLOCKWISE









Time	Session	
09:00	Super Lap Scotland, Warm Up, 20 mins	SLIPSIN LAP SCOTLAND
09:25	Scottish Legends Cars Championship, Familiarisation, 10 mins	SCOTTISH LEGINUS
09:40	Scottish Modsports Race Championship, Qualifying 2, 15 mins	MODSPORTS
10:05	Scottish Fiesta ST Cup, Qualifying, 12 mins	
10:25	Scottish C1 Cup Qualifying, 12 mins	
10:45	Super Lap Scotland, Practice, 20 mins	515
11:15	Scottish Legends Cars Championship, Heat 1, 10 Laps	SCOTTISH LEGENDS
11:35	Scottish Modsports Race Championship, Race 3, 15 mins + 1 Lap	MODSPORTS
12:05	Scottish Fiesta ST Cup, Race 1, 12 Laps	SMRC
12:30	Scottish C1 Cup, Race 1, 10 Laps	SMR
12:45	Lunch break - Legends grid walk	
13:30	Scottish Legends Cars Championship, Heat 2, 10 Laps	SCOTTISH LEGENDS
13:50	Super Lap Scotland, Qualifying, 20 mins	515
14:20	Scottish Modsports Race Championship, Race 4, 15 mins + 1 Lap	MODSPORTS
14:50	Scottish Fiesta ST Cup, Race 2, 12 Laps	
15:15	Scottish C1 Cup, Race 2, 10 Laps	SMRC
15:40	Scottish Legends Cars Championship, Final, 12 Laps	SCOTTISM LEGENDS
16:05	Finish Super Lap Scotland, Final G - ProX	SLEET AN SCOTTANG
16:30	Finish	

*Subject to change

















