Scottish Championship Race Day | Sunday 7th October 2018

Event	Championship	Sign On	Scrutineering	Session	Start	Finish	Period	Drivers Briefi
Q1	Scottish Legends Championship	07:45	At Legends	Familiarisation 10 mins	08:35	08:45	00:10	09:15
Q2	Celtic Speed MINI Cooper Cup	08:00	08:00 - 08:30	Qualifying 10 mins	08:55	09:05	00:10	09:40
Q3	Scottish Classic Sports & Saloon Championship	08:15	08:15 - 08:45	Qualifying 10 mins	09:10	09:20	00:10	10:05
Q4	SMTA Fiesta & Hot Hatch / BMW Championship	08:30	08:30 - 09:00	Qualifying 10 mins	09:30	09:40	00:10	10:30
Q5	Scottish Saloon & Sports Car Championship	08:45	08:45 - 09:15	Qualifying 10 mins	09:45	09:55	00:10	10:55
Q6	Scottish Formula Ford Championship	09:00	09:00 -09:30	Qualifying 10 mins	10:05	10:15	00:10	11:20
Race 1	Scottish Legends Championship			(Heat 1) 8 Laps	10:30	10:45	00:15	
Race 2	Celtic Speed MINI Cooper Cup			(1st Race) 9 Laps	10:55	11:10	00:15	
Race 3	Scottish Classic Sports & Saloon Championship			(1st Race) 12 Laps	11:20	11:35	00:15	
Race 4	SMTA Fiesta & Hot Hatch / BMW Championship in association with Aford Awards			(1st Race) 12 Laps	11:45	12:00	00:15	
Race 5	Scottish Saloon & Sports Car Championship			(1st Race) 12 Laps	12:10	12:25	00:15	
Lunch Break				12:25	13:30	01:05		
Formula Ford Championship - Cars to grid					13:00			
Formula Ford Championship - Public grid walk					13:05	13:25		
Race 6	Scottish Formula Ford Championship			(1st Race) 12 Laps	13:30	13:45	00:15	
Race 7	Scottish Legends Championship			(Heat 2) 8 Laps	13:55	14:10	00:15	
Race 8	Celtic Speed MINI Cooper Cup			(2nd Race) 9 Laps	14:20	14:35	00:15	
Race 9	Scottish Classic Sports & Saloon Championship			(2nd Race) 12 Laps	14:45	15:00	00:15	
Race 10	SMTA Fiesta & Hot Hatch / BMW Championship in association with Aford Awards			(2nd Race) 12 Laps	15:10	15:25	00:15	
Race 11	Scottish Saloon & Sports Car Championship			(2nd Race) 12 Laps	15:35	15:50	00:15	
Race 12	Scottish Legends Championship			(Final) 10 Laps	16:00	16:15	00:15	
Race 13	Celtic Speed MINI Cooper Cup			(3rd Race) 9 Laps	16:25	16:40	00:15	

(2nd Race) 12 Laps

17:05

00:15

16:50

Scottish Formula Ford Championship

PLEASE ADHERE TO SIGN-ON TIMES.

Race 14

All drivers must attend the drivers briefings at the time specified for their championship. These briefings will be held in the media room located next to race control. All times are provisional & may be changed. It is the competitors responsibility to watch the progress of the meeting and listen to paddock announcements.



^{*} Scrutineering will be available on Saturday 6th October from 2pm